Soba pobega THE GAME
TripAdvisor: "Najzabavnejša aktivnost na Bledu"

 TripAdvisor
 
ZABAVA BREZ PRIMERE,
POLNA ZANIMIVIH IZZIVOV
Soba pobega je najboljša ura, ki jo lahko preživite na Bledu. Rezervirajte sedaj
NAJBOLJŠI ESCAPE ROOM NA BLEDU PO IZBORU OBISKOVALCEV
VRHUNSKO PRIZNANJE

Zgodba za čarobno zaveso

ESCAPE ROOM BLED JE ZABAVNA NOVA IZKUŠNJA ZA VSE ISKALCE DOGODIVŠČIN TEGA SVETA. IZHOD IZ ČAROBNE SOBE MORATE NAJTI V 60 MINUTAH KOT SKUPINICA OD DVEH DO PETIH LJUDI, KI SODELUJE MED SEBOJ.

Izziv

Vilinec, mistično zvezdno bitje, varuje veliko skrivnost. Poskusite najti njegov čarobni prah in pot do svobode.
Se vam bo uspelo rešiti v eni uri ali bo skrivnost za vedno izgubljena?

Za vse priložnosti

Povabite svoje prijatelje, pripravite zaročno presenečenje, naj bo to del team buildinga v vašem podjetju, podarite bon in z adrenalinsko izkušnjo zasvojite še koga.

Zabava za vse

Soba pobega The Game je namenjena ljudem vseh starosti. Za reševanje ugank in namigov ne potrebujete posebnih znanj, pomembno je, da ste v skupini povezani, iznajdljivi in praktični. Zagotovo vas čaka odlična zabava.

Obiščite Bled

Escape room Bled je čudovita izkušnja za obiskovalce slovenskega turističnega bisera. Popestrila bo vaš izlet in vas gotovo spravila v dobro voljo. Vsakdo ne odkrije skrivnosti mogočnega vilina. Bo vam uspelo?

ESCAPE ROOM BLED

KJE SE NAHAJAMO?

Na Grajski cesti 12, BLED
V kolikor pa se ne znajdete, nas lahko vedno pokličete na gsm: 030 232323 in z veseljem vas bomo usmerili na pravo pot 🙂

SOBA POBEGA

Kaj je pobeg iz sobe?
Gre za svetovni fenomen, izredno popularno zabavo za prav vsakogar. V igri raziskujete, trenirate možgane, rešujete naloge in se hkrati zabavate. Ko vstopi skupina ali par v sobo, vas zaklenemo in na vrsti je vaše sodelovanje in komuniciranje. To je ključnega pomena, med igro pa boste začutili vznemirjenost in željo po novih nalogah. Je idealno za prijatelje, družine in sodelavce v tako imenovanem “team buildingu”, kjer mora cela skupina sodelovati, prav ta dejavnost pa vas še bolj poveže, zbliža ter morda razkrije kakšen skriti talent.

NOVICE

TripAdvisor 2020

Kljub letošnji težki situaciji, še vedno razveseljujemo skupine z nepozabnimi dogodivščinami v naših sobah pobega The Game. Hvala vsem za obisk, predvsem pa za odlične opise vaših iger, kar nam [...]

Soba pobega

Kljub temu, da imajo sobe pobega za sabo že dobrih 10 let delovanja pa še vedno veliko ljudi ne ve, za kakšno vrsto dejavnosti gre. Govorimo o vrhunski zabavi. Vsaka soba je različno tematsko [...]