POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj je pravzaprav “escape room”? Pridete na Bled, nas poiščete in vstopite v skrivnostno sobo. Tako, ste že začeli igrati. Sedaj imate 60 minut, da najdete skriti zvezdni prah in pot na prostost. V labirintu zvitih trikov, ugank in zaklenjenih ključavnic boste sicer dobili nekaj namigov, a glavni del reševanja zagonetk bo vseeno prepuščen vam. Mislite, da ste lahko kos izzivu? Bomo videli.

Covid-19 varnost: sobe natančno razkužimo po vsaki skupini, prostore prav tako po vsaki igri temeljito prezračimo. Naši moderatorji so testirani oz. cepljeni in se držijo priporočenih predpisov. Razkužila so med igro stalno dostopna.

Kot člani slovenskega Združenja Escape Room dejavnosti, skrbno sledimo priporočilom in navodilom Nacionalnega Inštituta za Javno Zdravje NIJZ https://www.nijz.si/sl/sproscanje-ukrepov-covid-19

 

PRIHOD

Prosimo računajte na promet in parkiranje ter bodite točni, saj se lahko zgodi, da boste morali zaradi zamude predčasno končati igro. Tega pa si ne želimo niti mi, niti vi.

SMO RES ZAKLENJENI? KAJ PA VARNOST?

Vrata niso zaklenjena, samo zaprta. Dogajanje v sobah je pod stalnim video nadzorom moderatorja/gamemasterja in v kolikor bi kdo želel zapustiti prostor, mu je to vedno omogočeno. Ob vhodno/izhodnih vratih je nameščen rdeč ”SOS” gumb, ki vam kadarkoli odpre vrata na prostost vendar s tem tudi konča igro.

KDO LAHKO IGRA?

Soba pobega Bled je predvsem zabavna izkušnja za ljudi vseh starosti. Sodelujejo lahko tudi mlajši od 12 let, po predhodnem dogovoru.
V skupini sta lahko najmanj dva in največ pet avanturistov. Zakaj ne šest? Ker je število ugank omejeno in želimo, da maksimalno uživate v igri.

ODPOVED OZ. PRESTAVITEV REZERVACIJE

Svoj termin lahko (brez dodatnih stroškov) stornirate ali prestavite do najkasneje 72 ur pred igro, kasneje vam bomo morali igro zaračunati.

KAJ SE ZGODI PO ENI URI?

Brez skrbi, verjamemo v vas. S pomočjo namigov in nekaj zdrave kmečke pameti boste našli pot na prostost. Nihče ni ostal zaprt za vedno. Zaenkrat.

IMATE NA VOLJO DARILNE BONE?

Absolutno 🙂 Lahko nam pošljete elektronsko pošto na info@thegame.si ali nas pokličete na 030 23 23 23 in z veseljem vam bomo ustregli.

ZAHTEVNOST IGRE

Ugank in izzivov je veliko, večinoma so rešljivi brez težav. Vendar brez skrbi, če se vam kje slučajno zatakne, vam bo moderator prišepnil kak namig in stvar bo takoj lažja.

KAJ PA KREMŠNITA? ČE SMO ŽE NA BLEDU…

Soba pobega The Game Bled je v središču mesta in najboljše kremne rezine so takoj čez cesto v slaščičarni Zima (bolj poznana kot Šmon). Mar ne bo to odlična nagrada, ko se prebijete iz sobe?
Sicer pa vam bo moderator z veseljem pomagal z idejami, kako na Bledu preživeti čim bolj ustvarjalen, zanimiv in sproščujoč oddih.